BATMAN / MERKEZ - Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

ANNE-KIZ KAHVALTIDA etkinliğimizin dördüncü gününde 9/FA sınıfındaki öğrencilerimizi ve kıymetli velilerini ağırladık.

Eyl

Anne- Kız Kahvaltıda oryantasyon etkiliğimizin bugünkü misafirleri 9/B sınıfında okuyan kızlarımız ve kıymetli anneleriydi. Etkinliğimiz süresince bolca dua aldık. Velilerimizin memnuniyeti gözlerinden okunuyordu.

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi Danışmanları Hasan YILMAZ ve Ercan DEMİR tarafından " Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri" konulu seminer verildi. Bu konuda öğretmenlerin, idari kadronun ve öğrencilerin yapabilecekleri tartışıldı. Her konuda olduğu gibi bu konuda da orta yolu bulmanın, tüm zamanı sosyal medyada geçirmemenin hayatımızı bir düzene koyacağı kararı alındı. Danışmanlarımıza minnetle...

Ağu

Uzunca bir süredir oluşturmayı düşündüğümüz Kudüs Sokağı projemize vira Bismillah dedik. Gençlerimizde Kudüs ve Mescid-i Aksa duyarlılığını oluşturmak, İslami hassasiyetlerimizden olması hasebiyle sürekli gündemde tutmak ve yeni Selahaddinler olmak veya yetiştirmek amacını hedefliyoruz. Sokağımızı süsleyecek diğer materyallerin okul başlamadan bitirilmesi planlanıyor. Hanzala karakterini çizen Batman İHH'dan kıymetli kardeşimiz HÜSEYİN YAVUZ Beyefendiye ve adını henüz öğrenemediğimz değerli arkadaşına en kalbi dualarımızı sunuyoruz. İnşallah onların ve dahi bizlerin elleriyle o kutlu yer fethedilir. Amin.