BATMAN / MERKEZ - Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HÜRRİYET MAH. 415 SK NO38
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
son dört yılda iki tıp fakültesi olmak üzere ortalama her sene 50 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir. son dört yılda tubitak bilim yarışmasında Türkiye finalına proje göndermiştir. son dört yılında değerler eğitiminde okul olarak iki il birincisi bireysel anlamda ise Türkiye üçüncülüğü elde edilmiştir. sosyal aktiveteler ise sayısız olarak gerçekleşmiştir.
Sabah Başlama: 08.10 Bitiş : 15.10
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Belediye otobüsleriyle tahmini sürelerle her 20´dk da bir,şehir içi münübüslerlede her 15 dakika da bir gidiş ve gelişlerde ulaşım yapılmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri
Hürriyet mahallesi Batman ilimizin en eski mahallelerinden biridir. Okulumuzun etrafında bir çok okul yer almaktadır.
OKULUMUZ İLİMİZ MERKEZİNDE OLUP, EN UZAK MESAFEYE 25-30 DK DA GİDİLEBİLİR.